Du som kund står i centrum och vi som arbetar här hjälper gärna till med tips och råd.

Finner du inte det du söker gör vi gärna ett försök att få tag på det åt dig.


VÄXTHUSET

Vid pensétid, och tvärtemot vad vi sagt om stora kvantiteter är det just det vi har här…

I hela växthuset trängs halländska små- och storblommiga penséer i alla regnbågens färger och fyller huset med en fantastisk doft. I växthuset mixar ni själva lådan full med de färger som tilltalar er!


Efter pensésäsongen kommer succesivt andra växter att ta över ytan. Sommarblommor för urnor, krukor och balkonglådor, och medelhavsväxter för den som vill och har plats. Vi erbjuder ett stort utbud svenskodlade kryddväxter och grönsaksplantor, och roliga nyheter dyker upp varje år. 


BUTIKEN

I butiken samsas säsongens växter för främst inomhusbruk med grönsaks- och gräsfrö, lök, krukor i keramik, glas och zink, trälådor, tillbehör och prydnader. Här finns urnor i material och storlekar för de flesta smaker och användningsområden, allt från små och stora lerkrukor, traditionella glaserade Malaysiakrukor till plast- och isolerkrukor.

PLANTSKOLAN

Plantskolan slår upp portarna under april månad med allt från perenner och gräs, rosor, fruktträd och prydnadsträd, vintergröna växter och bärbuskar, till störar, spaljéer, kantstöd mm.

Våra växter skyltas med information om härdighet, färdig storlek, krav på växtplats och priser för att underlätta val av rätt växt till rätt plats.0430-16400

© 2017 Lilla Tjärby Trädgård . Lilla Tjärby Byavägen 6. 312 35 Laholm. Tel: 0430-16400. info@lillatjarbytradgard.se

Webbdesign: JQ